Geavanceerde technologie

De juiste hardware. De juiste software!

Innovatieve hard- en software

De camerawagen is uitgevoerd met innovatieve hard-en software om het gebruiksgemak voor het beveiligingsteam alsmede de veiligheid van de omgeving zo optimaal mogelijk te maken. Middels deze combinatie bent u als verantwoordelijke verzekerd van; een maximaal bereik, de beste opnamescherpte en opnames die op twee externe en beveiligde opslagunits worden bewaard.

Correcte camerabeveiliging van een event begint bij het beantwoorden van de volgende vragen:

  • Wat moeten de bewakingscamera’s zien?
  • Waar moet ik ze monteren?
  • Welk type of merk van camera moet ik selecteren?

Seguridad-Europe levert maatwerk

Het aantal camera’s groeit mee met de groeiende lokatie / terrein. Muziekfestivals met flitsende shows hebben camera’s nodig die verschillende lichtomstandigheden aankunnen. Daarnaast gaan veel events door tot ver na zonsondergang.
Op welke plaatsen zijn vaste camera’s voldoende? Waar zijn beweegbare camera’s nodig? Niet elke plaats is te voorzien van elektriciteit, waar zijn er camera’s op batterijen nodig? In overleg bepalen we welk camerabewakingssysteem het beste bij u en uw omstandigheden past.

Juiste hardware. Juiste software!

Met de komst van IP-camera’s zijn oude recorders vervangen door standaard servers met een krachtig Video Management Systeem (VMS). Deze VMS’en bevatten functies waarvan men vroeger alleen kon dromen:

  • Zoals het zoeken van beweging in specifieke zones.
  • Het connecteren van verschillende sites en meerdere installaties.
  • Exporteren van uren aan beeldmateriaal in enkele minuten.

Met de komst van deze features wordt de keuze van de juiste software voor uw situatie een stuk belangrijker. Aangezien het over de veiligheid van je event gaat, stel je liefst geen vraag te weinig aan je beveiligingsexpert. Daarom geeft Seguridad-Europe voor de start van het event een demonstratie en bespreekt de volgende mogelijkheden door:

  • Het simultaan bekijken op meerdere beelden.
  • De gebruiksvriendelijkheid van ‘browsen’ door opnames?
  • De gebruiksvriendelijkheid van exporteren en opslaan op bijvoorbeeld een USB- stick?

4K-camera’s

Daarnaast kan het voertuig worden voorzien met 4K-camera’s voor het gebied dat u in beeld wilt brengen. Deze camera’s zijn in 4K-kwaliteit en 360 graden [PTZ] bestuurbaar vanaf ieder werkstation in de MCU ruimte.

Ons technisch team bezorgt en monteert de camera’s in overleg met de opdrachtgever. Door middel van de inzet van onze eigen servicewagens, montageklemmen en hoogwerker kunnen wij snel en efficiënt camera’s plaatsen op bijna alle locatie’s.

De digitale camera’s kunnen zowel bedraad als draadloos aangesloten worden op de server om ze vervolgens vanuit een uitgekozen ruimte uit te kunnen kijken. Zo heeft u binnen enkele dagen een compleet festivalterrein of binnenstad gecentraliseerd in beeld.