Geavanceerde technologie

De juiste hardware. De juiste software!

Mobiele Commando Unit (MCU)

In de zomer van 2017 is de MCU van Seguridad-Europe BV in gebruik genomen. Het eerste jaar was direct een groot succes.

Omdat de MCU is verlicht met verschillende kleuren ledverlichting straalt de MCU van binnen veel ruimte en rust uit.

De MCU is uitgerust met een controlepost die plaats biedt aan 2 centralisten. Iedere centralist heeft zijn eigen werkstation met twee mobilofoons en 1 groot lcd-scherm voor 4K-camerabeelden.

Daarnaast biedt de MCU ruimte aan een journaalschrijver of operationeel leider met eigen werkplek.

De MCU biedt ook ruimte voor ondersteunende medewerkers van Seguridad-Europe BV met keuken inclusief koffiemachine en koelkast. Tevens bevat de MCU een serverruimte [patch-kast] met o.a. HD-recorders voor de camerabeelden, eigen netwerk, printer en climate control,

Voor de communicatie met uw agenten, beveiligers, productie collega’s, verkeersregelaars, EHBO en brandwachten kan het gepantserde voertuig worden voorzien van digitale en analoge portofoons..

Op het dak van het voertuig bevindt zich een mast met camera’s, antennes en verlichting om het werkterrein van de MCU te verlichten.

Ons voertuig is geheel zelfvoorzienend. Het is uitgerust met noodaccu’s, zonnepanelen en een noodaggregaat met een capaciteit van 6.000 watt.

All-in-one oplossingen 24/7

Seguridad-Europe stelt alles in het werk voor een maximale beveiliging!

Stappenplan

1. Aanvraag

Na ontvangst van uw aanvraag voor tijdelijke camerabewaking gaan wij met u in overleg. Met elkaar stemmen wij locatie, speciale wensen, essentiële zaken en verdere bijzonderheden af. Elke situatie is anders en vereist maatwerk.

2. Offerte

Aan de hand van de verkregen informatie ontvangt u een vrijblijvende offerte. Een passend voorstel met altijd een standaard- of thermische cameramast als uitgangspunt.

3. Plaatsing

Binnen 24 uur na definitieve opdracht zijn wij ter plaatse om de tijdelijke camerabewaking te installeren.

4. In bedrijf

De camera’s gaan draaien. Uw locatie is beveiligd. Het kan gebeuren dat een situatie tussentijds verandert en dat aanpassing van camera’s, cameramast en bewaakt gebied noodzakelijk is. Een goede onderlinge communicatie is hierbij onontbeerlijk.